Öka din intäkt med en egen betalväxel

Kontrollera hela kedjan från besök till betalning

Driver du en e-handelsplattform? E-genPSP™ är en unik betaltjänst för dig som vill ge dina kunder extra allt. Du får en ny intäktskälla samtidigt som vi står för utvecklingen av innovativa tjänster.

Påverka e-handlarens konverteringsgrad med anpassad design och exponera ditt eller din kunds varumärke på fakturan, samt i ett domännamn för hela flödet.

Betalfunktionen har självklart responsiv design och stödjer alla betalsätt.

E-genPSP™ har allt du behöver. Och ännu mer.

Ja tack, jag vill tjäna mer pengar

Allt det här kan du göra

Tjäna pengar på alla transaktioner

Slipp externa partners. Du kan nu ta betalt för dina e-handlares transaktioner och själv bestämma priset.

Abonnemangsbetalning

Ge konsumenterna möjligheten att registrera ett betalkort, så kan de handla med endast ett klick. Perfekt för e-handlare som säljer prenumerationslösningar, välgörenhetsorganisationer och alla som vill underlätta för sina återkommande kunder.

Eget domännamn i hela flödet

Välj mellan att exponera ditt eget eller e-handlarens varumärke i domännamnet genom hela betalflödet. Det skapar trygghet hos konsumenten.

Öka konverteringsgraden

Med rätt utformning av betalflödet hjälper du din e-handlare att få fler kunder. Vi anpassar sidans utseende efter din kunds önskemål.

Snabb betalning via e-post och sms

Dina e-handlare kan enkelt skicka mejl och sms till sina kunder med en länk till betalsidan. Utmärkt när de vill nå ut med erbjudanden eller betalningspåminnelser!

Fakturabetalning med flexibilitet

I samarbete med våra partners erbjuder vi marknadens mest flexibla och effektiva fakturatjänster. Bland annat designar vi fakturan utifrån e-handlarens önskemål så att slutkonsumenten känner igen företaget.

Stödjer alla betalsätt

E-genPSP™ är tillgänglig för alla typer av e-handelsplattformar. Systemet stödjer alla betalmetoder, vilket gör att slutkonsumenten kan välja vilken som passar honom eller henne bäst. Denna valmöjlighet är viktig, då konsumenten sällan vill känna sig tvingad till ett betalsätt.

För dig med en e-handelsplattform innebär det kort och gott att du slipper hantera den omfattande processen som certifieringen PCI-DSS level 1 PSP innebär.

Fler köp med unik och responsiv checkout

Du kan hjälpa dina kunder att öka sin konverteringsgrad. Betalvalsidans (checkoutens) utseende anpassas efter din kunds önskemål och vi erbjuder lösningar med så få klick som möjligt. Det genererar fler köp och konsumenten får en trygg upplevelse hela vägen. Den smidiga designen fungerar självklart i alla applikationer.

Vill du leverera en ny tjänst till dina kunder hjälper vi dig gärna att implementera den.

Exponerar ditt eller e-handlarens varumärke
Egna anpassningar ger ökad konvertering
Responsiv checkout

Få intäkter av alla transaktioner

E-handlare värdesätter högt att ha en enda kontaktyta. Med denna helhetslösning slipper de ringa till olika aktörer – du kan enkelt hjälpa dem i ditt administratörsgränssnitt.

Dessutom får du behålla all värdefull kundinformation själv och du kan ta betalt för dina e-handlares transaktioner. Genialt, eller hur?

Intäkter för alla transaktioner Behåll all kunddata själv

Abonnemangsbetalning ger återkommande kunder

Det ska vara enkelt att handla på nätet. Därför kan du erbjuda din e-handlare tjänsten abonnemangsbetalning. Det innebär att konsumenten registrerar sitt betalkort med 3-D Secure vid sitt första köp. Alla köp därefter sker med endast ett klick. Perfekt för de som handlar ofta i samma e-butik eller vill skänka pengar då och då samt för löpande prenumerationsbetalningar.

All känslig kortdata hanteras av oss och är aldrig synlig för e-handlaren. Enkelt, snabbt och garanterat säkert.

Snabbt köp med sparat betalkort Mikrotransationer
Donationer Prenumerationer

Eget domännamn i hela betalflödet

Du kan välja att exponera ditt eller e-handlarens varumärke i domännamnet genom hela betalflödet. Konsumenterna känner då igen sig på företagets sida även när de ska betala, och de kan tryggt slutföra sina köp. Studier visar att en väsentlig del av alla betaltransaktioner avslutas om kunden omdirigeras till ett nytt fönster där han eller hon inte känner igen sig. Vi registrerar och scannar av e-handlarens IP-adress och ser till att den uppfyller PCI-DSS Level 1-kraven. vi registrerar och scannar av efter alla PCI-DSS regler som en Level1 PSP måste ha för att leverera korttjänster.

Tryggt med samma domännamn

Snabb betalning via e-post och sms

En e-handlare kan enkelt skicka erbjudanden eller påminnelser om betalning som mejl eller sms till sina kunder. Via en medföljande länk kommer kunden direkt till betalsidan och kan välja bland de betalsätt som finns tillgängliga för webbutiken. När betalningen har utförts får e-handlaren ett meddelande.

Tjänsten kan också användas för restorder. Konsumenten får då ett mejl eller sms som anger att produkten nu finns i lager. Genom att klicka på den medföljande länken kan kunden slutföra köpet.

Flexibel faktureringstjänst

I samarbete med våra partners erbjuder vi marknadens mest flexibla och effektiva fakturatjänster. Det innebär att en fakturautställare, exempelvis en e-handlare, kan…

  • … välja att sälja sin faktura och få pengar samma dag, eller behålla fordran och köpa administration av fakturan.
  • … skicka fakturan med automatik via papper eller e-post.
  • … designa fakturan så att konsumenten känner igen företaget. Inklusive logotyper, texter och färg.
  • … automatisera flödet för påminnelse- och inkassohantering. Det går också att differentiera olika kundgrupper för att exempelvis få en förfrågan innan viktiga kunders konton avslutas.
  • … lägga till ett budskap på fakturan till vissa kundgrupper, exempelvis en riktad marknadskampanj.
  • … fatta ett eget kreditbeslut via marknadsledande upplysningsföretag. Adresshämtning sker via personnummer.
  • … erbjuda konsumenten en enkel betallösning där alla betalalternativ visas på samma sida. Vid nekad kredit erbjuds konsumenten direkt ett annat betalsätt.
Säkert
Högsta säkerhetsnivån för kortbetalningar, PCI DSS level 1 Licensierat för 3-D Secure (MC SecureCode och Verified by Visa) Inbyggda verktyg för att förhindra bedrägerier
Enkelt
En koppling ger tillgång till alla betalmetoder (f.n. kort-, faktura-, direktbanks-, abonnemangs- och mobilbetalning, samt autogiro) Se e-handlarens alla transaktioner (utom kortdata) Lägg till nya kunder och butiker Både e-handelsplattformen och e-handlaren kan vara administratörer med behörighet att göra ändringar i systemet
Flexibelt
Betalflödet kan designas med egen logotyp, text och färg Rapporter och integrationer kan göras efter behov Avtal och debiteringsmodell efter given situation Kommunikation mellan webbutik och betalväxel via ett HTTPS-baserat API

Samarbetspartners och kunder

Direct2Internets E-genPSP™ fungerar riktigt bra för oss. Vi kan göra allt som en normal betalväxel kan – men med full kontroll!
Visa Mastercard Kredithanterarna Bankgirot Penny This Penny This Invoice Billmate BRP Techpay