Hypercom T4230

- En prisvärd kortterminal med uppkoppling från D2I

Hypercom T4230 är en liten, smidig terminal för Chip & Pin-transaktioner för användning på betalställen där enkelhet, användarvänlighet och kostnadsmedvetenhet önskas. Hypercom T4230 är en kraftfull och flexibel betallösning som passar perfekt när du inte har tillgång till någon internetuppkoppling och du slipper använda telefonjacket. Den mobila uppkopplingen ingår i kostnaden och det är inga sladdar att koppla, det kan inte bli enklare!

Hypercom T4230 är en terminal som kopplar upp sig via mobilnätet, vilket innebär att säker betalning är möjlig överallt där det finns täckning. All kommunikation ingår i priset.

Slå in beloppet och lämna över terminalen till kunden. Kortet sätts in och kunden slår sedan sin PIN-kod. Kvittot kommer nästan direkt och du ger kunden ett exemplar. Det genomskinliga locket gör att du lätt ser när det är dags att byta rulle.

Terminalen köps eller hyrs och därtill betalas en månadsavgift som innefattar Programvarulicens, uppdateringar, support dagtid och anslutning till betalväxel. Dessutom ingår i månadsavgiften SIM-kort samt all kommunikation från och till kortterminalen.

Som tillval finns ett ställ som underlättar vändning av terminalen mot kunden.

Du kan välja mellan samtliga inlösare: Swedbank, Euroline (SEB), Handelsbanken, Nordea, Teller eller PBS. Med Hypercom T4230 har du full valfrihet vad gäller inlösare. Det innebär att det är möjligt att fortsätta använda terminalen även om du senare väljer att byta inlösande bank.

INTRESSEANMÄLAN
Namn


Företag


E-postadress


SKICKA

Hypercom T4230

  • Kunden lämnar aldrig ifrån sig kortet – krav från banken
  • Liten och smidig – ergonomisk och funktionell
  • Support och programvaruuppdateringar ingår
  • Kommunicerar via mobilnätet/GPRS–abonnemang och trafik ingår

Produktblad och avtal, Hypercom T4230


För mer information och beställning, ring 08-702 29 80, eller skriv ut och skicka in ovanstående avtal.


X

Logga in

Misslyckad inloggning kontrollera dina uppgifter och prova igen.

Användarnamn / Kund-ID (står på din faktura)

LösenordGlömt eller saknar lösenord ?
Registrera dig som kund

Logga in
X

Lösenord

Skriv in ditt kundnummer och ett fakturanummer (står längst upp till höger på din faktura) så skapar vi ett nytt lösenord till dig.

Kund-ID

FakturanummerSkapa
X

Tack för dina uppgifter, vi kontaktar dig inom kort !

OK