Om Direct2Internet

Direct2Internet är ett svenskt bolag som grundades 1999. Med den patenterade lösningen Access Switch har Direct2Internet sedan starten förbättrat accesslösningar för bolag med behov av snabba korttransaktioner. Idag har vi över 35 000 uppkopplade kortterminaler som dagligen använder Direct2Internet för snabbare kommunikation. Några exempel på dessa kunder är McDonalds, KTH, Texas Long Horn, Tallink Silja.

Vår patenterade lösning fungerar utmärkt även för kontantuttagsmaskiner (ATM), kontantkortslösningar (Top-up) samt alla typer av transaktionsintensiva miljöer.

Direct2Internet har kvalificerad personal med gedigen erfarenhet av Telekom, Internet och olika kortterminaler lösningar. Moderbolaget samt det svenska dotterbolaget är beläget i Nacka Strand (www.nackastrand.se) utanför Stockholm. Med tele-operatörsverksamhet och högteknologi erbjuder Direct2Internet flera tjänster för snabba och kostnadseffektiv kommunikation.

Direct2Internet är ett av de 13 729 företag, av Sveriges totalt 315 899 aktiebolag, som tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem. Vi är PCI DSS-certifierade sedan april 2011.

X

Logga in

Misslyckad inloggning kontrollera dina uppgifter och prova igen.

Användarnamn / Kund-ID (står på din faktura)

LösenordGlömt eller saknar lösenord ?
Registrera dig som kund

Logga in
X

Lösenord

Skriv in ditt kundnummer och ett fakturanummer (står längst upp till höger på din faktura) så skapar vi ett nytt lösenord till dig.

Kund-ID

FakturanummerSkapa
X

Tack för dina uppgifter, vi kontaktar dig inom kort !

OK