ATT ARBETA PÅ D2i

Tycker du att betalningsbranschen verkar spännande och tilltalas du av de snabba förändringar som sker inom branschen och påverkar hur företag arbetar med sina betalningsflöden. Vi på D2i arbetar med komplexa betaltjänster inom flera olika sektorer, både nationellt och internationellt.

Vi vet att kundens behov av betallösningar ändras snabbt när nya innovationer lanseras på marknaden. D2i erbjuder flexibla och kundunika betallösningar som optimerar kundens möjlighet att ta betalt. På internet, i butiken, på mässan, i bilen !

Som medarbetare på D2i får du tillgång till en ständigt föränderlig bransch som utmanar dina färdigheter varje dag. Vår öppna företagskultur sporrar och hjälper dig uppnå dina målsättningar och ge dig ett skjuts i din fortsatta karriär. Tillsammans med hängivna kollegor, öppen kommunikation, utbildning och löpande feedback stimuleras vi alla att ständigt förbättra vår kompetens och lära nya saker.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda dig? Tveka inte att skicka in en spontanansökan eller svara på någon av våra utannonserade tjänster på vår hemsida.

Lediga tjänster

VI SÖKER TILL KONTORET I STOCKHOLM:+ Programmerare Python/Linux

(Läs mer)
X

Logga in

Misslyckad inloggning kontrollera dina uppgifter och prova igen.

Användarnamn / Kund-ID (står på din faktura)

LösenordGlömt eller saknar lösenord ?
Registrera dig som kund

Logga in
X

Lösenord

Skriv in ditt kundnummer och ett fakturanummer (står längst upp till höger på din faktura) så skapar vi ett nytt lösenord till dig.

Kund-ID

FakturanummerSkapa
X

Tack för dina uppgifter, vi kontaktar dig inom kort !

OK