Ledning

Med höga målsättningar samt gedigen erfarenhet och kompetens arbetar Direct2Internets ledning med att vidareutveckla de unika accesslösningarna, upprätthålla mycket goda relationer med befintliga kunder och att skapa nya kontakter på marknaden.

Jens Claesson (Verkställande direktör)

Jens Claesson har mer än 25 års erfarenhet från arbete med operativsystem och ip-baserade nätverk. Han arbetade initialt på Microsoft Sverige. 1997 grundade han Pronoma System AB som han sedan sålde till Transaction Networks Services. Han fortsatte sedan som VD för bolaget med ansvar för bolagets utbyggnad av telekommunikationstruktur i Sverige. Vidare har han studerat vid Santa Rosa College, Kalifornien samt studerat ekonomi vid Stockholms Universitet. Jens har beprövade kunskaper inom tekniska lösningar och har flera patent inom datakommunikationsområdet.

Mats Sundström (Ekonomichef)

Jonas Wibom (Teknikchef)

Jonas Wibom har omfattande erfarenhet av SS7-signalering och IP-teknik. Han har arbetat inom D2I sedan starten 1999 och dessförinnan inom andra företag i branschen. Han är ansvarig för bolagets produktutveckling och tekniska drift. Jonas breda erfarenhet av tekniska lösningar har gjort honom väl känd och respekterad inom datakommunikationsområdet.

Olivia Englund (Försäljningschef)

X

Logga in

Misslyckad inloggning kontrollera dina uppgifter och prova igen.

Användarnamn / Kund-ID (står på din faktura)

LösenordGlömt eller saknar lösenord ?
Registrera dig som kund

Logga in
X

Lösenord

Skriv in ditt kundnummer och ett fakturanummer (står längst upp till höger på din faktura) så skapar vi ett nytt lösenord till dig.

Kund-ID

FakturanummerSkapa
X

Tack för dina uppgifter, vi kontaktar dig inom kort !

OK