Cloetta väljer Direct2Internet för e-handel B2B-kunder

Direct2Internets ”Plugin för E-handelsplattformen” WooCommerce har valts av Cloetta för deras e-handel, där Cloetta kommer att använda Direct2Internets lösning för sin e-handel som riktar sig till B2B-kunder, gåvor till anställda och kundernas leverantörer.
Genom det nya samarbetet får Cloetta tillgång till flera olika betalsätt som möjliggör att Cloetta kan anpassa betalsätt efter sina kunders önskemål, något som bevisligen ökat både försäljning och konvertering.

Om Cloetta

Cloetta har en lång historia i Sverige som började 1873 när bröderna Cloetta etablerade sig i Malmö och därmed blev först med fabriksmässig tillverkning av choklad i Sverige. 1885 bildade Fredrik Ahlgren sitt företag i Gävle vilket lanserade Läkerol 1909. 1934 startade en fabrik specialiserad på lakrits i Malmö som senare blev Malaco.
I Sverige har Cloetta idag ca 650 medarbetare som är arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro.
Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen, som du kan läsa mer om på www.cloetta.com.

Om Direct2Internet

Direct2Internet är ett svenskt bolag som grundades 1999. Med den patenterade lösningen Access Switch har Direct2Internet sedan starten förbättrat IT-lösningar för bolag med behov av snabba korttransaktioner i butik och på nätet.
D2I Financial Services AB
Tel. 08-702 29 80