D2I Financial Services AB lanserar smart PAX A920 kortterminal som är Covid-19 säker. En helt ny känsla i betalningsögonblicket med PIN on glass*

Pax A920 D2i
D2I lanserar smart PAX A920 med egen konkurrenskraftig kortinlösen.
PAX A920 är den nya generationens kortterminal som tillsammans med D2I-appen ger butiken ett komplett kassasystem med enkelheten hos en smartphone.
PAX A920 är den enda Covid-19 säkrade kortterminalen. Den är behandlad med ett nytt innovativt skyddslager mot mikrobiologiska attacker.
Skyddslagret är ett permanent anti-bakteriellt skikt som är applicerat på terminalens glasskärm. Skyddet är gjort med teknologi som är 100% transparent på glas och plast.  Huvudingrediensen är nano-modifierad silikondioxid.
PAX A920 ger tillgång till PAXstore (appar för kortterminalen) som tillåter nedladdning av appar som gör kortterminalen betydligt mer mångsidig. 
Butiken kan använda PAX A920 på tre olika sätt:
- Som en vanlig kortterminal, mata in beloppet och ta betalt.
- Använd kassa-appen och få en komplett kassa.
- Koppla den med en kabel till ditt befintliga kassasystem (kräver integration)
Givetvis är PAX kopplad till D2Is EgenPSP vilket gör, e-handel och fysisk handel genom en Omnikanal.
Direct2Internets tjänst ”EgenPSP” är tillgänglig för alla typer av e-handelsplattformar/ kassor. Det gör det möjligt för e-handelsföretag att agera egen betalväxel utan att behöva genomgå och löpande hantera den omfattande och tidsödande processen som en certifiering innebär. Mer information på https://www.direct2internet.com/egen-psp/
D2I Financial Services AB Tel. 08-702 29 80
*) “PIN on Glass” betyder att kort kunden skriver in sin kod på PAX 920:s glasskärm.