E-handel

2i-hero
Snabbt. Enkelt. Säkert. Mobilt.
Vi på Direct2internet vet att dagens kunder inte vill vänta mer än 3 sekunder på att ett köp ska genomföras. Tiden är allt, både för kunder och er butiksinnehavare. Det är därför vi ser till att leverera i världsklass. Vår kortbetalning är enkel att koppla in via WooCommerce.
Vi har integrationer med ett flertal olika leverantörer vilket möjliggör en behaglig känsla av smidighet genom detta smälter vi in i ert företag på några minuter. Vår e-handel kan användas i många olika valutor tex, DKK, NOK och EUR
✔ PSP från 495 kr / mån
✔ Tre månaders uppsägningstid
✔ 2,0% på transaktionsbeloppet
Beställ med BankID ▶ Skriv ut avtal
Kortbetalningar- Direct2internet Inlösen.
Med Direct2Internets eget inlösenavtal betalar dina kunder snabbt, enkelt och säkert med kort på nätet.
Att kunna erbjuda kortbetalning är ett säkert sätt att öka er försäljning. Kortköp är idag den mest beprövade metoden för betalning av varor och tjänster.
2i-stand
2i-left
Internetbetalningar
Direktbanksbetalning
Direktbanksbetalning är idag en av de vanligaste betalningsmetoderna på nätet. Betalningen går direkt från bank till bank och transaktionen sker därmed omgående. Vår partner i detta är Trustly och genom att inlösenavtal tecknas direkt med oss så kommer ni igång snabbt och enkelt.
Swish
I vår Checkout har vi stöd för Swishbetalningar. Det enda ni som kund behöver göra är att teckna ett inlösenavtal för Swish hos er nuvarande bank. Därefter aktiverar vi Swish i er Checkout och ni är redo att ta emot Swishbetalningar!
Faktura
För fakturaköp samarbetar vi med ett flertal olika partners, allt för att ge er som kund möjlighet att välja det alternativ som passar just er verksamhet bäst. Genom våra partners kan vi erbjuda både fakturaköp samt fakturaservice.Våra fakturapartners är Resursbank och Sweetpay. Kontakta oss gärna om ni vill diskutera vilket alternativ som passar bäst för just ert företag.
För mer information och rådgivning, kontakta oss gärna!

Begär Offert