PAX-A920

Load More

2i Kortterminal

Nej. I varje kortterminal finns ett PCI chip som gör det möjligt att genomföra transaktioner på ett säkert sätt. Chipet i dessa kortterminaler är inte giltigt från 14/4-2022. De stöds inte av banker och kortförsäljare efter det datumet.
Nej. För 2i-kortterminalen är Direct2internet din inlösare. Däremot kan du behöva säga upp ditt gamla inlösenavtal om du haft kortterminal tidigare.
  1. Kontrollera att bluetooth symbolen blinkar i displayen längst upp till vänster på kortterminalen. Om den lyser konstant håll in knappen med bluetoothsymbol längst upp till höger tills symbolen i displayen börjar blinka.
  2. Efter det gå till den mobila enhetens inställningar, gå till bluetooth och välj parkoppla. (En kod dyker upp Miura******)
Det är viktigt att parkopplingen godkänns på både den mobila enheten och kortterminalen, på kortterminalen görs det med knappen längst ner till höger med en grön bocksymbol.
  1. Nu ska bluetooth symbolen längst upp i kortterminalens display lysa konstant och kortterminalen är redo för betalning.

Load More

Wisepad

Kontrollera att Wisepaden har rätt inställning för anslutning. Om terminalen ska ha uppkoppling mot lokalt nätverk går du till "connections/uppkoppling" och väljer alternativ 1 "WIFI" Om terminalen har simkort går du till connections/uppkoppling och väljer alternativ 2 "Cellular/mobil" När du ser betalningsfönstret i kortterminalen betyder det att den är redo för användning.  
Följ länken och signera med Bank-ID. Det går också att ladda ner avtalsblankett från vår hemsida, fylla i,  signera och returnera till oss på enklaste sätt.

Load More

Ingenico 250 IWL och ICT 250

Load More

Hypercom M4230 och T4220

Load More

E-Handel

Load More