PAX-A920

Load More

2i Kortterminal

Load More

Wisepad

Alla banker och kortutgivare har satt en beloppsgräns på bankkort för hur högt ett transaktionsvärde kan vara för blipp/Contactless betalningar. Gränsen brukar vara 250-300kr. Beroende på korttyp och kortutgivare kan gränsen variera. För transaktioner över 250kr ska kunden använda Chip och Pinkod.  
Felmeddelandet betyder att kortterminalen inte hittar täckning. 1. Gå till Wifi inställningar och kontrollera att WIFI och lösenord är rätt stavat. 2.starta om kortterminalen.
Meddelandet betyder att kortterminalen inte hittar täckning. Följ stegen nedan och kontakta kundtjänst om problemet kvarstår.
  1. Starta om kortterminalen.
  2. Stäng av kortterminalen och kontrollera att simkortet sitter rätt/ rengör den försiktigt.
 
Manual för att komma igång med terminalen samt göra felsökning. Länk!
I Wisepad finns inte dagsavslut funktionen. Alla transaktioner sker online och skapar en utbetalningsfil automatiskt.    
Kontrollera att Wisepaden har rätt inställning för anslutning. Om terminalen ska ha uppkoppling mot lokalt nätverk går du till "connections/uppkoppling" och väljer alternativ 1 "WIFI" Om terminalen har simkort går du till connections/uppkoppling och väljer alternativ 2 "Cellular/mobil" När du ser betalningsfönstret i kortterminalen betyder det att den är redo för användning.  
Det stämmer! Man har terminalen så länge man är nöjd eller inte har behov att använda den av någon annan anledning.
Nej. För Wisepad är Direct2internet din inlösare. Däremot kan du behöva säga upp ditt gamla inlösenavtal om du haft kortterminal tidigare.
Ja. Maxbeloppet för kontaktlösa betalningar är 250 kr, vilket är något som kortutgivarna bestämt. Kunden som gör betalningen måste ha ett kort som har kontaktlös funktion, vilket syns i form av 4 böjda streck i högerkant på kortet.
I dagsläget (20190711) så erbjuds Wisepad terminalerna endast som fristående (standalone), men framöver så kommer terminalerna även gå att kassakopplas.

Load More

Ingenico 250 IWL och ICT 250

Load More

Hypercom M4230 och T4220

Load More

E-Handel

Load More