Kortterminal & E-handel

2i-hero
Direct2Internet Allt-i-ett avtal
Ett enda avtal för alla betalsätt.
Direct2Internet erbjuder marknadens mest kompletta betalningsplattform i samtliga kanaler så kallad Omni-Channel. Kortbetalning, kortinlösen samt faktura ingår. Det ska vara lika enkelt att betala på nätet som det är i butik. Att ligga steget före och kunna erbjuda betallösningar för handeln oavsett var den sker är viktigt för oss. Direct2Internet har tagit enkelheten och tekniken i våra betallösningar för e-handel och skapat lika smidiga lösningar för fysiska butiker.
✔ Ingen bindningstid
✔ Ingen uppsägningstid
✔ Ett avtal för allt!
Beställ med BankID ▶ Skriv ut avtal
Ett betalningsflöde -för allt och lite till
Driver du en butik? Önskar du få en kassa som kommunicerar med kortterminalen? Vill du kunna erbjuda faktura och bankbetalningar direkt i kassan till er kund? Då har ni kommit rätt! Nu kan vi erbjuda hela betalningslösningen både för er fysiska butik samt e-handelsbutik under ett och samma tak. Direct2internet samarbetar med flertalet olika partners där vi har integrerat våra program för att samla allt i ett enda betalningsflöde. Fakturering, e-handel, kassasystem, avbetalning, återbetalningar och kortterminaler är bara några saker ni kan välja och vraka mellan. Butikshandel och e-handel växer samman allt mer idag. Många köp påbörjas på Internet och avslutas i butik och vice versa. Vi är i ständig kontakt med olika kassasystems leverantörer och affärssystems bolag för att hitta nya och kreativa lösningar.
Hör gärna av er så hjälper vi er att skräddarsy er lösning på bästa sätt!
2i-stand
2i-hero
Smartare lösningar - Alltid!
En av fördelarna med att koppla terminal till ett kassasystem är att det inte finns någon risk att kunden betalar något annat än vad som har slagits in i kassan. Många kunder ser också fördelar i att det blir mer plats på kassadisken och att det bara är en typ av kvittorullar att hålla reda på.
E-handel och fysisk handel växer samman allt mer idag. Vi påbörjar köp på internet och avslutar det i butik, och vice versa. Vi ser naturligtvis utvecklingen där kunden tecknar ett avtal för hela sin försäljningen, företaget dom har tecknat med jobbar med olika partners och låter kunden fritt välja mellan olika typer av betalningslösningar.

Begär Offert