Purspot lanserar ny Kassa-app i D2I Financial Services PAX kortterminal

D2I Financial Services AB (Publ) har inlett ett samarbete med Onlineorder- leverantören Purspot AB där de har integrerat deras mobila kassasystem i D2I:s Android PAX A920-terminal. Det innebär att handlaren eller restaurangen bara behöver använda kortterminalen för att sälja sina produkter/tjänster och ta betalt i en och samma enhet. Kassasystem är även integrerat och synkat med Skatteverkets kontrollenhet.
 
Kunden (handlaren/restaurangen/butik) beställer kortterminalen av vårt företag och därefter tecknar kunden ett avtal med Purspot om kassan. Purspot fyller kortterminal med handlarens utbud.
 
Fördelen med detta, säger Hassan Yosef, VD på Purspot, är att handlaren endast har en enhet att hantera som en ”Allt-i-ett -kassasystem”, vilket ger mobilitet och smidighet. Produktmenyn finns i KassaAppen i PAX-terminalen, där handlaren knappar in slutkundens order. Handlaren kan ta betalt vart som helst och närsomhelst med PAX-terminalen som får plats i fickan. Tjänsten fungerar utmärkt för handlare som vill ha ett mobilt, enkelt och smidigt kassasystem.
I takt med att allt fler slutkunder vill ha säkra sätt att beställa och betala, kommer denna lösning att ge mobilitet för både handlaren och slutkunden. Slutkunden kan beställa och betala i nya miljöer, vilket innebär ökad försäljning för handlare.
 
Citat:
Vi ser stora möjligheter i detta samarbete, säger Jens Claesson, VD på D2I Financial Services. Slutkundsupplevelsen blir betydligt smidigare och enklare för både handlare och konsument.
 
Citat:
Samarbetet med D2I och integrationen i PAX terminaler öppnar upp ytterligare en möjlighet för våra befintliga och nya handlare att ta betalt, utöver vår QR-online beställning via mobilen. Vi ser ett stort intresse för vårt nya totala affärssystem för små och medelstora handlare, säger Hassan Yosef, VD på Purspot AB.
 
Kontaktinformation:
D2I Financial Services AB
Jens Claesson, VD
Tel: 070-737 98 80
 
Om Purspot
Mer information på https://www.purspot.com